Människor natur är väldig komplicerade .Vad man vill egentligen för sig själv?

Vad kan påverka dig att hindra det du borde ha i ditt liv ?Fick höra av äldre kvinna om sin sagolik kärlek historie Hon var en ung flicka nyligen flyttade till Sverige 

Fick jobb som sköterska på karolinska,på i en privat avdelning.  En rik Familjens mamma var cancersjuka för att få behandling  kom med hela familjen från Portugal. Den två döttrars mamma  hade en överläkare med sig.

När sköterkan kommer jobba.Familjen läkare blir förälskat i henne första ögonkastet. 

Den äldre damen fortsätter berätta : att jag var förtvivlad kunde inte samma språk och kunde inte kommunicera .Han  bjuder henne via ambassadören på en restaurang.Ambassadören tolkar  hans kärlek till henne.

Han vill gifta sig med den 25åriga unga sköterskan  .Men hon svarade nej!!!

För en som jag lyssnar tagen av den historien och liksom tror inte på hinder och finns inte i sin värld omöjlighet.

Ja jag kunde inte samma språk  kommunicera med honom.Du kunde lära dig, här vi pratar om äkta kärlek 

Men är det hinder för en sån sagolik kärlek ?Svarar hon nej men var jag så ung ,förtvivlat.Kärleken honom till mig var så stark.

Hur gick det till? Sa till ambassadören och bad om den läkare få lämna henne fri och aldrig höra av   sig igen.Sorglig!Familjen ,läkaren reser tillbaka,han aldrig hör av igen.Är det så lätt släppa sin livs kärlek?Är det rätt se hinder som inte våga leva fri med sin livs kärlek.

Såg hennes stolthet att ha en sån kärlek historie i sitt liv samt såg hur hon ångrades.Jag kan följa efter kärlekenOm jag hade träffat en sån man med så äkta känslor och älskar så äkta!  Vi människor har en sån natur alltid tänker före , tillåter inte så lätt så kan vi leva livet får gåvor i vår livs väg .