Mina tankar om kärlek och mina svar till den som ställde upp några frågor.
Beskriv den som du drömmer om.
omtänksam , inte självisk ,ödmjuk, snäll, klok , hjälpsam, öppet för nya idéer , trogen ,inte lat , respektfull, ska ha ett stort hjärta fullt med kärlek , allt som skrivs vill man och  drömmar man om . Men egentligen ingen av de som skrivs ovan är viktigt, det är bara själen ska känna kärleken från ens öga resten ordnar sig själv.
 
Tror du kärleken ?
Ja men då man måste ha stort tålamod och ge inte upp, för att jag vet att det kommer någon gång och man träffar den rätta en gång i livet ,
bara tänka på positiv så drar man äkta kärleken till sig själv.
Så du är en drömmare väntar på kärleken
 
Nej väntar det gör jag inte! Men ja jag tror på kärleken och varifrån kommer den man kan inte veta och man tar när den väl kommer till i ens liv. Hur , var , när, det är spelar ingen stor  rolll egentligen , så är det jag tror på kärleken och den kommer när den kommer.
Så är den kärleken för dig ?
 
Ja jag tror på kärleken och drömmar om , som är sanna men på olika former och tid punkter som ska dyka upp någon gång i livet för alla💕💕💕💕