Varför alla tittar på mig ?

Är jag full eller vad  som inte stämmer ?

Ja jag är säkert den person  tittar på mig tycker att jag är tjock och full.

Vi alla tycker olika men tänker alltid vad andra tänker om oss .

Först när vi hamnar på en sån tanke sätt då börjar vi räkna allt som man inte gillar hos sig.

Det kan stämma också så fort vi får träffa en först  tittar på hur ser ut personen första intrycket  är viktigt .

Egentligen vi vill registrera för hjärnan hur kan jag komma ihåg och något som är unik eller annorlunda än den andra eller mig den personen som jag har nyligen jag träffat.

Men när man vill läsa andras tankar vill veta vad de tänker om sig själv . Man kommer på allt som inte trivs med sig göra som  utseende, röst,  talesätt, kroppsspråket och då börjar man tänka räkna och vist det gör  alla.   

Så om man är på en obehaglig situation och måste stanna göra klart samtalet eller något uppdrag .

Då blir vi nervös men håller oss så lugn ,tror vi är lugna men händerna eller fötter får liv av sig själv och börjar leka med håret eller ändra ställningen sitter eller stå men stannar man och står ut med det.

Man är lugn och fortsätter  men ser inte sig själv och hur ser nervös ut man är men istället tänker vi  , vad den andra tänker om oss.

Om du har slips det känns den kväver,

Är du lång hårig och leker med håret.

Ett annat exempel om relationer.

Är man gift har ring men att  inte kan förstå eller inse hur olycklig eller vågar inte erkänna för sig själv och göra något åt situationen. Utan att  man är medveten bara  håller ringen tar på/av eller snurrar ringen blir jätte nervös fast man förstår inte själv. Då tecken är det tydligt syns för slut station för  i äktenskapet eller vad det nu heter  i partnerskapet . Man har ingen utväg  kvar längre att stanna i förhållandet. Den är  själen eller våra känslor säger till oss genom kroppens handling 

Hör du mig ? Jag är din själ och dina känslor talar via din kropp.

Hör du mig ?

Gör något åt din själ och ditt  hjärta om du vill må bra för  inre dig som håller dig leva  och mår bra .

När din själ mår inte bra så kommer din kropp lida .