Ibland man träffar en som känns om att man känner den och det får man en känsla av att var så öppet får så mycket tillit  på den man har träffat nyligen. Då har man mycket att  berätta om allt vill mycket dela med och göra saker  samt skratta åt allt möjligt i timmar. Sedan man blir bunden och andas samtidigt och vill informera och vill bli informerad varenda sak som man gör.

Med tiden älskar man den så mycket vill vara med den alltid oavsett omöjligheter villkorslös kärlek vill man av den. 

När det blir inte som man trodde och det kommer fram olikheter tveksamheter vill ena klarhet och den andra ger inte möjlighet så Väljar man skilda vägar  mot vilja. Men men man har då en sånt kraftfull samvete och i en ovisshets dimma .

Har haft en sån vän eller trodde jag i allafal ett tag. oavsett vad har hänt,  i ovissheten kommer jag tänka för alltid va va det som var  problem 

Det vet jag inte .

Min vän kom aldrig tilllbaka och har inte gett något vettigt svar.

Ändå jag saknar framför allt min kära vän ,

Det är så sant jag saknar dig så mycket.