Det sägs vad du tänker så dras den till dig.

Om du tror allt är omöjlig så inte finns ett annat sätt få möjligheter i ditt liv så får du inte.Ju mer du ser saker och ting på så sätt desto mer blir omöjligt.

Den jag vill komma till att den är en lag.Vill du ha något så drar du till dig, om du ser bara omöjlighet så det blir bara omöjligt.Vi människor fastnar alltid i ett problem i en cirkel och går runt och runt i det problemet.Om jag tar inte första steget så kommer jag inte få den jag vill i mitt liv.Om jag gör inte så kommer inte hända.

Men ska man leva med den smärtan och problemet resten av sitt liv?

Jag vet att när man inte kan se på ett annat sätt .

Tränger man bort sig själv och sina känslor.

Om du ser bara mörkret i den situation du befinner dig.

Ska du inte försöka hitta en utväg?

Om du inte vill leva bättre och mår bättre 

Så lär du fortsätta leva med den ,hela ditt liv.

Om man i en situation så hittar man en tröst i svåra situation .Arbeta hela tiden eller hitta ensak som du blir upptagen att inte känna smärtan,när man i djup depression själen gör att man känner djup in i sig smärtan.Så mycket kraftig den smärtan man blir domnad  i känslorna.Själens smärta man kan inte beskriva hur svårt är , mer än kroppens smärta kan säga.Vissa är på sånt situation river sig djup i sin hud med en vas föremål för att känna man har fortfarande känslorna kvar.

Så är det om du gör inte något åt ditt liv och kommer hamna i en samma läge för eller senare.Om du vill fortsätta leva så några år efter kommer du se hur illa var du mot dig själv.

Var snäll och ta hand om dig och ditt liv.Först och fram du är ansvar för dig själv.För det andra alla i din nätverk kommer inte lämna dig bara du vill väl för dig .När man väl tar hand om sig och jag menar inte att vara självisk jag menar att du har lugnet i ditt liv.Jag vill säga om du ger din själ och hjärta näring så mår du bra och blir du snällare  mot dig och din omgivning.Var snäll mot dig